zjgedhjet

  • Kosovës i kushtojnë zgjedhjet 5 milion euro

    Menjëherë pas vendimit të presidentit se zgjedhjet do të mbahen me 11 qershor, u mblodh Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Në këtë institucion nisën përgatitjet për votime dhe u miratua buxheti. Këto zgjedhje do t’i kushtojnë qytetarëve pesë milionë euro. /Klan Kosova...
  • Rama: Në zgjedhje me ose pa PD

    Vendimin për të shkuar në zgjedhje më 18 qershor edhe nëse opozita do ta bojkotojë procesin, kryeministri Edi Rama ia ka komunikuar edhe grupit parlamentar. “Ne nuk na duhet se çfarë bëhet në bulevard apo në ccadër. Ne kemi një datë zgjedhjesh te dekretuar nga presidenti i republikes dhe...
Emisione