FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 190

Serial: 05.02.2017

Darka përfundon më së miri mes Deniz dhe Xhansusë.

Jëlldërëm fton në zyrë Hazall dhe Xhansu. Çfarë do t’u japë ai?

Teksa Xhihan dhe Xhansu po hanë mëngjesin sëbashku, do të telefonojë Dilara. Sjellja Xhihanit do ta tërbojë Xhansunë.

Harun gjendet në dhomën e djalit të tij. Çfarë plani ka ai?

Në ato momente Xhihan dhe Xhansu kthehen në shtëpi. A do të munden ata zbulojnë praninë e Harunit?

Dilara mundet më në fund të shohë foshnjën e saj.

Xhihan dhe Ozan do të përballen me njëri-tjetrin. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Kush është zonja që sjell Aishe në familjen e saj?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione