FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 192

Serial: 12.02.2017

Çfarë do të ndodhë në përballjen mes Harunit dhe Dilarës?

Ozan vazhdon të jetë pre e lajkatimeve të Xhandanit.

Keriman qëndron pranë Rahmiut i cili duket tejet i ngashëryer.

Xhihan merr një vizitë nga Xhansuja. Çfarë do ti thotë ajo?

Vajza e zemrës së Ozkan do të vijë në ofiçinën e tij. Si do të reagojë ajo kur të kuptojë se çfarë pune bën Ozkan në të vërtetë?

A do ti përgjigjet Dilara telefonatave të Harunit?

Babai i Deniz i kërkon këtij të fundit që të firmosë dokumenta me rëndësi.

Çfarë do të ndodhë në përballjen mes Harun dhe Xhandan?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*