FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 194

Serial: 12.02.2017

Si është gjendja shëndetësore e Ozanit? Kush fshihet pas rrëmbimit të tij?

Xhihan ka mbledhur gjithë stafin e trupërojeve të tij dhe përpiqet që të gjejë një zgjidhje. Me kë po bisedon ai përmes mesazheve?

Jëlldërëm qëndron pranë Xhihanit që është ende tjetet i shqetësuar nga gjithçka ndodhi.

Hazall përballet me nervat e Xhihanit dhe e tërbuar na inati do të bëjë gati plaçkat për t’u larguar. Çfarë do të ndodhë me të?

Aishe është e dëshpëruar nga sjellja e Xhihanit. A do të mundet ai të shfajësohet përballë saj?

Foshnja e Dilarës do të ketë temperaturë të lartë që do ta detyrojë këtë të fundit ta çojë me urgjencë në spital.

Çfarë do të bëjë Harun kur të mësojë këtë të vërtetë?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione