FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 201

Serial: 05.03.2017

Ozkan përpiqet në të gjitha mënyrat që të hiqet si kamur në sy të të dashurës së tij, por duket se këtë herë Hazall do t’i  prishë punë.

Deniz prezanton Xhansunë me babain e tij.

Çfarë po ndodh në marrëdhënien mes Xhihanit dhe Aishes?

Halla e Harunit shijon fitoren e saj përmes Xhandanit.

Përse do të debatojnë këtë herë Xhihan me babain e tij?

Xhandan do të merret me forcë nga shtëpia e saj. A do të pranojë ajo kushtet e dhëna nga Xhihani?

Dilara do të rikthehet pranë familjes së saj. Me çfarë do të përballet ajo?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*