FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 203

Serial: 05.03.2017


Me zemër të thyer e me lot në sy, Dilara do t’i kërkojë Harunit të largohet nga jeta e saj.

I tërbuar nga ajo që ndodhi, Harun do të grindet ashpër me hallën e tij.

Çfarë ka mësuar Ozkani që e bën atë aq të shqetësuar?

Fejesa e përshpejtuar e Hazallit do të ndërpritet nga një trokitje dere. A do të mësojë Hazall të vërtetën?

Xhihan do të përballet me Deniz. Çfarë do të vendos ai për Xhansunë dhe si do të reagojë kjo e fundit?

Deniz do të kërcënojë kundërshtarët e tij përmes një prite me armë.

Ozan do të mësojë të fshehtën pas shtrimit të tij në spital. Si do të reagojë ai? 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*