FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 204

Serial: 12.03.2017


E dashura e Ozkanit shkon te ofiçina e këtij të fundit për të folur hapur me të. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Halla e Harunit kërkon dëshpërimisht t’i tregojë të vërtetën Dilarës. A do ta besojë kjo e fundit?

Çfarë do të ndodhë në përballjen mes Ozan dhe Xhandan?

Halla e Harunit duket se ka gjetur aleaten e saj të re.

Dilara nuk është ende gati t’i përgjigjet telefonatave të Harunit, ndonse vazhdon të mendojë për të.

Një mesazh zanor mund të ndryshojë situatën. A do të pajtohet ajo me Harunin?

Xhihan dhe Aishe qëndrojnë të gëzuar nën praninë e njëri-tjetrit.

Xhansu takon fshehurazi Deniz. Çfarë do të bëjë Xhihani kur të mësojë këtë gjë?

I fejuari i Hazall duket se ka probleme të reja.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*