FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 205

Serial: 12.03.2017


Dikush do të kërcënojë nën armë të dashurin e Hazallit.

Çfarë e shqetëson hallën e Harunit?

Harun dhe Dilara kalojnë kohën pranë foshnjës së tyre.

Ndërkohë, Xhansu është larguar nga shtëpia.

Aishe do të zbulojë se kush është mamaja e saj e vërtetë. Si do të reagojë ajo?

Xhihan kërkon dëshpërimisht për Xhansunë, gjë që do ta përballë me babain e Deniz. Çfarë të vërtete do të mësojë ai?

Xhansu dhe Deniz martohen në fshehtësi.

Hazall ka vendosur të jetojë me të dashurin e saj. Diçka e tmerrshme do të ndodhë në përballjen mes tyre.

Si po ecën marrëdhënia mes Xhandan dhe Ozan? Një goditje me armë mund të jetë fatale.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
1 Koment
 • Diana
  13 Mars 2017 at 17:01
  Përgjigju

  Kush është I dashuri I hazallit dhe qfar kupton Aisha?

 • Përgjigju

  *

  *