FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 206

Serial: 19.03.2017


Pas vdekjes së Aishes, Xhihan kujton gjithçka ka përjetuar duke lundruar i vetëm me anijen e tij, larg gjithçkaje dhe çdokujt.

Dilara vazhdon e lumtur jetën e saj në rezidencë pranë Harunit dhe djalit të tyre.

Hazall është bërë pjesë e bordit të bizneseve familjare. A ka ndryshuar karakteri i saj?

Xhansu dhe Deniz jetojnë sëbashku. Çfarë po i fsheh Xhansu Denizit?

Me çfarë po merret tashmë Keriman? 

Hazall dhe Ozan debatojnë me njëri-tjetrin. A do të kuptojë ky i fundit se me kë bashkëpunon Hazall?

Dilara dhe Harun po organizojnë një festë në rezidencën e tyre. Kush do të ndërpresë festimet? 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*