FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 207

Serial: 19.03.2017


Çfarë ka ndodhur me Xhandan gjatë gjithë kësaj kohe? Me ke po bashkëpunon ajo?

Motra e Dilarës duket të ketë një karakter dhe sjellje të veçantë. Cili është qëllimi i saj?

Xhansu shkon e vetme në spital për kontroll. Kush do të vijë pranë saj kur të marrë lajmin e gëzuar?

Harun dhe halla e tij takohen në varreza. Çfarë do të thonë ata njëri-tjetrit?

Xhansu shkon te mamaja e saj për të treguar lidhur me shtatëzaninë. Si do ta presë Dilara këtë lajm?

Ozkan nuk i qëndron larg telasheve. Kush do të mund ta ndihmojë atë?

Ozan dhe Hazall janë përfshirë në një luftë të ftohtë kundër njëri-tjetrit.

Çfarë po ndodh me Xhihanin?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*