FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 210

Serial: 02.04.2017

Babai i Deniz nuk ka harruar nderin që i ka bërë Ozkanit. Çfarë do të kërkojë ai prej tij?

Hazall tërbohet teksa vërteton lëvizjet e Ozanit përmes kamerave të sigurisë. Si do të jetë përballja mes tyre?

Keriman vendos të shkojë për vizitë te babai i Deniz, por do njihet me një surprizë të hidhur.

Çfarë po fsheh halla e Harunit?

Xhansu dhe Deniz bëjnë kontrollin rutinë të foshnjës së tyre, por duket se Xhansuja ka probleme.

Kush është Mit’hati dhe çfarë kërkon ai në kompaninë “Darke Blue”?

Gjatë kohës që Xhansu i jep lajmin e gëzueshëm Ozanit dhe Xhihanit, Deniz do të marrë një telefonatë nga mjeku i Xhansusë. Çfarë do t’i thotë ai?

Çfarë e lidh motrën e Dilarës me Xhandanin? 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*