FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 212

Serial: 09.04.2017

Xhihan shkon me Ozan për ngushëllim te shtëpia djalit që u vra me eksploziv në vend të tij.

Dikush ka dërguar një shumë të majme në ndihmë të familjes.

Halla e Harunit ende vuan për krimin e kryer.

Ozan do të shkojë në shtëpinë e mamasë së tij dhe do të debatojë ashpër me të. Çfarë do të bëjë ai më pas?

Harun do të shohë kamerat e sigurisë.

Keriman bën vizitën e rradhës te babai i Deniz. Çfarë do të ndodhë kur Ozkan të mësojë gënjeshtrën e saj?

Harun do të kontrollojë telefonin e Dilarës e do të tërbohet kur të shohë telefonatën për Xhihanin.

Çfarë kërkon Asuman ndaj Ozanit?

Duket se telashet për Xhandanin nuk kanë të mbaruar.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*