FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 213

Serial: 09.04.2017

Xhihan do të tronditet nga lajmi që do ti japë avokati i tij.

Mit’hati dhe Ozan diskutojnë mbi planin e tyre.

Hazall tërbohet teksa e sheh Mit’hatin në krye të mbledhjes. Çfarë do të bëjë ajo?

Xhihan takon Deniz dhe i tregon një informacion me rëndësi lidhur me babain e tij.

Çfarë do të ndodhë në përballjen e Deniz me babain e tij?

Xhansu dëgjon gjithçka dhe vendos të përballet edhe një herë me babain e saj.

Harun kalon momente të gëzueshme me Dilarën dhe djalin e tyre.

Një lajm i hidhur do të bashkojë Dilarën dhe Asuman. Çfarë do të mësojnë ato?

Xhansu qëndron pranë Deniz.

Burhan nuk është i qetë. Çfarë do të kërkojë ai nga Ozkan?

 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*