FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 214

Serial: 16.04.2017

Gjendja shëndetësore e hallës së Harunit duket e përkeqësuar. Si do të reagojë Harun kur të marrë vesh këtë të vërtetë?

Ozan gjendet në dilemë pas kërkesës së Burhanit. Çfarë do të bëjë ai?

Xhansu dhe Deniz gjenden në spital. Çfarë do të thotë mjeku dhe si do të reagojë Xhansu?

Deniz vendos ti tregojë Xhihanit lidhur me problemin që po has Xhansu. Çfarë do të mësojnë ata nga mjeku?

Harun do të takojë hallën e tij, por mes tyre do të ketë debate të ashpra.

Dilara tronditet kur mëson situatën e Xhansusë dhe përpiqet ta bëjë Xhihanin të reflektojë. A do të mundet Xhihan të lërë mënjanë mërinë dhe të qëndrojë pranë vajzës së tij?

Burhan gjendet përballë Xhihanit. Çfarë kërkon ai prej tij? 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
1 Koment
 • klea
  17 Prill 2017 at 18:14
  Përgjigju

  ju thate qe do te jepnit informacin edhe per episodin e rradhes ne reklame. pse nuk e keni bere?

 • Përgjigju

  *

  *