FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 216

Serial: 16.04.2017

Halla e Harunit duket se e ka marrë veten, por një tjetër lajm i hidhur do të vijë për të.

Teksa Deniz dhe Xhihan po gëzojnë për shëndetin e Xhansusë,  kjo e fundit pëson goditjen e rradhës.

Xhihan dhe Ozkan bisedojnë me njëri-tjetrin për situatën e krijuar. Çfarë po zbulon Ozani?

Hazall vendos të flasë me Mit’hatin përmes rrjeteve sociale. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Duket se halla e Harunit më në fund gjen gëzim teksa sheh njerëzit e saj të dashur të vijnë për vizitë.

Ozan do të prishë atmosferën. Si do të rrjedhin ngjarjet më pas?

Dilara ka nëvojë për qetësi, por do të gjendet mes dy zjarreve.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*