FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 217

Serial: 23.04.2017


Teksa gjendet e vetme në shtëpi, Asuman do të gjejë diçka të vyer të Dilarës. Çfarë do të mësojë ajo?

Mit’hat fton Hazall për të dalë. Si do të shkojë mbrëmja e tyre? 

Ndërsa Xhansu mendon arredimin e dhomës së foshnjës, Deniz është i shqetësuar për shëndetin e saj. Ai do të flasë sërish me mjekun. 

Çfarë po ndodh në marrëdhënien mes Dilarës dhe Harunit?

Një personazh i ri duket se ka objektiv hakmarrjen. Kush ëshë ajo dhe a do të mundet të përballet me Xhihanin?

Edhe halla e Harunit betohet për hakmarrje dhe kërkon sërish ndihmën nga Hazall. Çfarë duhet të bëjë këtë herë Hazall për të?

Duke përfituar nga gjendja e nderë, Asuman afrohet me Harunin.

Efektivët e policisë do të çojnë Harunin në komisiariat. Përse akuzohet ai? 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*