FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 218

Serial: 23.04.2017

Sjellja e Asuman do ti krijojë debate me Dilarën dhe shqetësim ndaj klientëve të pranishëm.

Burhan gjen një mënyrë për t’ju afruar Xhansusë. Çfarë do të kërkojë ai prej saj?

Deniz nga ana tjetër përpiqet që të marrë mbështetje nga Xhihan. Një aksident rrezikon Xhansunë.

Harun tërbohet nga fotoja që i vjen në celularin e tij. Çfarë do të bëjë ai?

Xhansu është tejet e shqetësuar nga gjithçka ndodhi e Dilara përpiqet ti qëndrojë pranë.

Çfarë kërkon Xhihan nga Ozkan?

Debata e të ashpra do të ketë mes Harunit dhe Dilarës.

Ozkan dhe Keriman qajnë në dhoma të ndara nga brengat që i shqetësojnë.

Deniz tërbohet nga lulet që dërgon babai i tij.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*