FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 219

Serial: 23.04.2017

Çfarë do të ndodhë në përballjen mes Deniz dhe babait të tij?

Xhihan qan nga dëshpërimi dhe Jëlldërëm përpiqet të qëndrojë sa më pranë tij.

Halla e Harunit fton Burhan në shtëpinë e saj. Çfarë kërkon ajo prej tij?

Gjendja e Xhasnusë duket sikur përkeqësohet nga dita në ditë.

Keriman gjen justifikimin e rradhës për të qëndruar pranë Buranit.

Befasisht Denis dhe Xhansu do të gjejnë Hazall në shtëpinë e tyre. A do të munden më në fund ato të lënë mëritë mënjanë e të jenë dy motra të vërteta?

Lajmet mbi Harunin përhapen me shpejtësi dhe do krijojnë jo pak probleme.

Këtë herë do të jetë halla e Harunit ajo që do të shkojë në komisariat.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*