FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 221

Serial: 29.04.2017

Xhihan dhe Ozan ballafaqojnë të vërtetën me Hazallin. Si do të reagojë ajo?

Harun mëson se halla e tij e ka ndihmuar fillimisht, por që më tej vetëm kërkon favore duke e kërcënuar.

Dilara ndihet keq me veten dhe i kërkon Harunit të marrë armën e krimit. Çfarë do të bëjë ky i fundit?

E frikësuar, Hazall arratiset nga shtëpia. Ku do të shkojë ajo?

Ozkan përpiqet të mësojë nëse sëmundja e Xhasnusë është e trashëguar. Kush do të mbërrijë para tij?

I tërbuar, Xhihan përballet me hallën e Harunit. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Keriman përfshiet në telashin e rradhës.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*