FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 222

Serial: 29.04.2017

Si do të mundet Kerimani të shlyejë detyrimet që ka ndaj restorantit?

Xhansu duket e vendosur të bëhet mama edhe pse kjo mund të ketë pasoja tragjike.

Harun, Xhihan dhe Ozan vënë në lëvizje njerëzit për të gjetur vendndodhjen e Hazall.

Përmbajtja e një pakoje, do të gëzojë Dilarën.

Harun është mosbesues. Si do të jetë përballja me Hallën e tij?

Xhihan është i vendosur që të çojë Hazallin në polici, ndërsa Dilara përpiqet ti ndërrojë mendjen.

Pranë kujt gjendet Hazalli dhe a do të munden familjarët e saj ta rikthejnë në shtëpi?

Asuman gjen një formë për të dalë nga telashet financiare.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*