FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 224

Serial: 07.05.2017


Çfarë do të ndodhë me Ozkan dhe Deniz, pas vrasjes?

Diku larg, Rahmiu, me një gjendje të mjeruar, është i dëshpëruar nga lajmet që lexon.

Xhihan kërkon të largojë Hazall nga shtëpia e Dilarës. E gjendur mes dy zjarreve asaj i duhet të zgjedhë. Çfarë do të vendosë ajo?

Në vështirësi, Deniz kërkon ndihmën e Xhihanit. A do të munden ata të shpëtojnë Ozkanin?

Burhan do të bënë një vizitë në qeli.

Mit’hat kërkon të dijë më shumë mbi ngjarjen që mundon Hazallin. A do të mundet ai t’i qëndrojë asaj pranë?

I vendosur, Xhihan mbledh bordin e kompanive “Dark Blue”.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*