FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 225

Serial: 07.05.2017

Ozkan gëzon sadopak nga vizita e djalit të tij në qeli.

Selma vazhdon misionin e saj duke dhënë informacione për Xhihan, por a po jep ajo informacionin e saktë?

Asuman debaton ashpër me Xhandanin lidhur me gjithçka ndodhi.

Edhe mes Xhansusë dhe Deniz do të ketë debate të ashpra, pasi Xhansu vazhdon të injorojë këshillat e mjekut.

Përballja e Xhandan me shefin e saj mund të jetë fatale.

Çfarë kërkon Burhan nga Keriman?

Hazall shkon të takojë mamanë e saj, por do të jetë dëshmitare e fjalëve që do ta mërzisin pamasë.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*