FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 226

Serial: 14.05.2017

A do të shpëtojë Burhan nga aksioni i policisë?

Dilara shkon te halla e Harunit dhe e kërcënon atë.

Të gjithë njerëzit e dashur të Xhansusë janë mbledhur pranë saj për t’i dhënë kurajo, por Ozan e ka të pamundur të qëndrojë aty. Cila do të jetë përgjigja e mjekëve specialistë ndaj rastit të saj?

A do të mundet halla e Harunit të lërë mënjanë mllefin që e ka pushtuar?

Famlijarët e Xhansusë do të përpiqen ta bindin atë që të marrë vendimin e duhur. Të nesërmen Xhansu gjendet në spital plot dëshpërim. A do të mundet ajo të heq dorë nga foshnja e saj?

Vizita të ndryshme vijnë për hallën e Harunit. Çfarë do të ndodhë me të?

Kë do të gjejë Keriman në pallatin e saj?

Policia vjen në kompaninë “Dark blue” në kërkim të Hazallit. 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*