FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 227

Serial: 14.05.2017

Policia dërgon Hazall në komisariat. Cilat janë provat e përdorura kundër saj?

Mit’hat gjendet gjithnjë e më konfuz me situatën e krijuar.

Keriman ka vendosur të përkujdeset për Rahmiun. Çfarë e shtyn atë të sillet kaq me dashamirësi?

Hazall është e tronditur. Njerëzit e saj të dashur presim me padurim të rejat.

Dilara dhe Harun debatojnë sërish.

Cila do të jetë dëshmia e Hazallit dhe cili do të jetë vendimi i marrë kundër saj?

Xhansu vendos të shkuajë një ditar për foshnjën e saj.

Lajmi për arrestimin e Hazallit përhapet me shpejtësi. Çfarë do të ndodhë me të?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*