FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 228

Serial: 14.05.2017

Mit’hat do të bëjë një zbulim të rëndësishëm që do të ndryshojë tërësisht situatën e Hazallit.

Xhihan, Ozan dhe Jëlldërëm shkojnë në familjen e djalit të zhdukur. Çfarë do të ndodhë në përballjen mes tyre?

Harun është i tërbuar me situatën dhe kërcënon njerëzit e hallës së tij.

Edhe pse mëson të vërtetën, Xhihan është një hap përpara tij.

Hazall do të lirohet dhe njerëzit e saj të dashur e presin në dalje. Çfarë do t’i thotë Xhansu Hazallit teksa janë vetëm?

Asuman dhe Xhanan janë në rrezik. A do të munden ato të shpëtojnë nga njerëzit që po i ndjekin këmba-këmbës?

Xhansu shkon në spital për një kontroll rutinë. Si është gjendja e foshnjës së saj?

Harun do të ketë një vizitë të prapritur në zyrat e tij.

 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*