FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 229

Serial: 21.05.2017


Xhansu mendon për ngjarjet e kohëve të fundit. A do të mundet ajo të zbulojë të vërtetën që i kanë fshehur?

Tashmë Keriman dhe Rahmi bashkëjetojnë dhe gjejnë mbështetje te njëri-tjetri.

Hazall do të ketë një vizitë të ëmbël nga vëllai i saj e duket sikur më në fund ata kanë lënë pas kontadiktat mes tyre.

Xhandan është sërish në rrezik dhe këtë herë është e vetme. Çfarë do të ndodhë me të?

Harun dhe Dilara do të zbulojnë diamantët e fshehur në lodrat e djalit të tyre.

Përballja e Hazall me hallën e Harunit, mund të jetë fatale.

Një makinë del jashtë kontrollit, kush gjendet brenda saj?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*