FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 249

Serial: 02.07.2017

Harun dhe Dilara debatojnë me njëri-tjetrin në telefon. Kush po përgjon bisedat mes tyre?

Xhihan përpiqet ta bëjë Ozanin të reflektojë, por duket e pamundur.

Dhuratat e Hazallit do të gëzojnë Ozkanin, por jo vetëm.

Si do të reagojë Deniz kur të shohë foshnjen Emre në shtëpinë e tij?

Xhandan dhe Asu janë pjesë e një mbrëmjeje në një ambjent ekzkluziv. Dikush ka plane për to.

Situata më foshnjën Emre kthehet në problem familjar. A do të jepet një zgjidhje?

Harun do të ndajë me Dilarën diçka shqetësuese.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione