FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 250

Serial: 09.07.2017

Cilat janë shqetësimet që Xhihan ndan me Deniz? Xhansu shijon momentet e mëmësisë. 

Teksa të tërë janë mbledhur në shtëpinë e saj dhe diskutojnë me njëri-tjetrin, Dilara dhe Harun bashkohen me ta. Si do të reagojë Ozan kur ti shohë?

Asu shtiret si e lënduar para Ekremit në mënyrë të tillë që të detyrojë këtë të fundit ti përmbahet planit të saj dhe të Xhandan. A do tja dalë ajo mbanë?

Ekrem tenton edhe një herë të flasë me Dilarën, por sërish refuzimin prej saj.

I lënduar nga situata, Ekrem gjen mbështetje te Rahmiu. A do t’i tregojë ai se kush është në të vërtetë?

Haruni flet me Dilarën në telefon. Një deklaratë e tij do të krijojë një situatë pa kthim pas. 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione