FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 252

Serial: 09.07.2017

Të gjithë janë të shqetësuar pasi nuk po munden të kontaktojnë as me Dilarën dhe as me Ozanin.

Keriman gjendet pranë Xhansusë. Përse do të debatojë ajo me një nga shërbyeset?

Ozkan përballet me një rrezik. Çfarë kërkon të zbulojë ai?

Xhansu dhe Deniz fillojnë të kenë mosmarrëveshje.

Xhihan kërkon ndihmën e Selmës. Përse është i shqetësuar ai?

Ozan vazhdon të shfaqë sjelljen e tij agresive, por këtë herë mund të futet në telashe. 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione