FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 258

Serial: 23.07.2017

Harun vazhdon përpjekjet e tij ndaj Dilarës përmes fotografive dhe videove të cilat kanë mbërthyer momentet e tyre sëbashku. A do të mundet Dilara të rikthejë kujtesën?

Xhihan gjen Ozanin që ka kaluar natën në zyrën e tij. Çfarë do t’i thonë ata njëri-tjetrit?

Xhihan fton Harunin në zyrën e tij. Cila është arsyeja?

E vendosur për të përfituar, Asu shkon në shtëpinë e Dilarës. A do të mundet dikush ta ndalojë atë?

Ozan gjen mbështetje te miku i tij Mit’hat.

Si do të reagojë Hazall kur të shohë më në fund mamanë e saj te dera e shtëpisë?

Mit’hat përpiqet të paralajmërojë Hazallin ndaj Demirit, por kjo përkujdesje mund ti kushtojë shtrenjtë.

 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*