FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 260

Serial: 30.07.2017


Dilara është e shqetësuar me situatën e krijuar, ndërkohë që Harun është dërguar në polici. Çfarë do të ndodhë në komisariat?

Asuman mëson se Xhandan ka vdekur. Njerëzit që e kanë vrarë janë vënë në ndjekje të saj.

Çfarë do të bëjë Damir për të?

Xhansu e ka të pamudur të pranojë edhe largimin e Deniz nga jeta e saj. E shkatërruar, ajo vendos ti jap fund jetës.

A do të mundet Xhihani ta shpëtojë atë?

Sjellja arrogante e Ozanit, e dërgon atë në polici.

E gjetur e vetme dhe me makinë të prishur, Hazall gjen shpëtim vetëm te Demiri. Çfarë do të ndodhë mes tyre? 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*