FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 261

Serial: 30.07.2017

Ozan dhe Harun gjenden përballë njëri-tjetrit në komisariat. Si do të reagojë Ozan ndaj ofertës së Harunit për ndihmë?

Xhihan çon Xhansunë në shtëpinë e Dilarës. Harun tërbohet teksa sheh Xhihan në shtëpinë e tij. Çfarë do të bëjë ai?

I gjetur i vetëm, Xhihan lexon letrën që Deniz ka lënë për Xhansunë.

Ozan ka vendosur të qëndrojë larg familjes së tij.

Xhihan dhe avokati i tij gjenden te Demir dhe janë gati të bëjnë një marrëveshje me rëndësi. Më tej edhe Harun shkon të takojë Demirin.

Situata është konfuze. Kush është realish i mirë dhe kush është i keq?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*