FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 262

Serial: 03.09.2017

Çfarë do të ndodhë në përballjen mes Dilarës dhe Asumanit?

Ozkan ka frikë për jetën e tij pasi njerëzit që kanë vrarë Xhandanin kanë filluar ta ndjekin pas. Cila është zgjidhja për të dhe familjen e tij?

Një dokumentacion me rëndësi merret nga zyra e Hazallit. Çfarë ka në përmbajtje të tij?

Demir ka mbledhur në një takim Xhihanin, Ozanin, Mit’hatin dhe Jëlldërëmin.

I tronditur kur mëson këtë gjë, Harun nxiton të shkojë te ta për ti lajmëruar.

Demir urdhëron vrasjen e tyre. Çfarë do të ndodhë? A do të ketë të mbijetuar?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
4 Komente
 • Une
  6 Gusht 2017 at 21:12
  Përgjigju

  A mund te me ndihmoje dikush te me thote kur eshte seria e radhes e Fate te Kryqezuara?

 • Andi
  6 Gusht 2017 at 21:45
  Përgjigju

  Pse su transmetu kete te diel?!!!

 • arta
  7 Gusht 2017 at 14:11
  Përgjigju

  aty lart shkruan serial 3.09.2017, mesa duket rifillon me 3 shtator.

 • arti
  7 Gusht 2017 at 14:12
  Përgjigju

  Po kta si e nderpresin keshtu filmin, pa asnje lajmerim.

 • Përgjigju

  *

  *