FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 263

Serial: 03.09.2017

Xhihan dhe Dilara gjenden pranë Xhansusë duke mos ditur se çfarë ka ndodhur me njerëzit e tyre të dashur.

Ozan është i tronditur nga gjithçka ka ndodhur dhe Xhihan përpiqet ti qëndrojë pranë.

Si do të reagojë Dilara kur të mësojë mbi gjendjen e Harunit?

Po Hazall kur të mësojë çfarë ka me Mit’hatin? 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*