FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 264

Serial: 03.09.2017

Xhihan sheh familjarët e tij të shkatërruar. A do të mundet ai të qetësojë situatën?

Ozan mëson që Mit’hati ka qënë i infiltruar nga policia. Çfarë do të bëhet me këtë informacion?

Mes njërëzve të ardhur për të dhënë ngushëllimet e tyre, do të jetë edhe Asuman. Si do të jetë përballja e saj me Dilarën?

Damir qëndron pranë Hazallit.

Xhihan dhe Dilara rikujtojnë momentet e tyre me Harunin.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*