FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 265

Serial: 09.09.2017

Është një ditë zie. Dilara dhe Ozan merren me përgatitjet e fundit për ceremoninë mortore të Harunit.

Njerëzit e dashur të Harunit i japin atij lamtumirën e fundit.

Të mbëtur të vetëm, Dilara përpiqet të tregohet e fortë për Ozanin, por reagimi që do të marrë prej tij do ta befasojë.

Pyejta e pafajshme e Alazit, do ta bëjë Dilarën të shembet në lot.

Cila është surpirza e rradhës së Demirit për Hazallin dhe çfarë do të kërkojë ai prej saj?

Asuman gjendet në vështirësi dhe disa njerëz vihen në ndjekje të saj. Çfarë do të ndodhë me të?

Xhihan merr një mesazh nga Asuman. Çfarë ka në përmbajtje të tij? 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione