FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 267

Serial: 17.09.2017

Ozkan telefonon Rahmiun duke kërkuar ndihmë prej tij. Si do të jetë përballja e Ozkanit me Xhihanin?

Një njeri misterioz i afrohet Ozanit. Cilat janë qëllimet e tij?

Hazall ndihet në faj për gënjeshtrën që i ka thënë Xhihanit. Dëshpërimi i saj do të sheshohet menjëherë pasi merr surprizat e njëpasnjëshme nga Demir. Çfarë do të bëjë ai për të këtë herë?

Të tronditur Ozkan dhe Rahmi gjenden në komisariat. A do të mundet falë tyre policia të ndalojë rrjetin kriminal?

Dilara ende është e dëshpëruar dhe pyetjet e Alazit vazhdojnë ti shkaktojnë shqetësime. A do të mundet të gjejë ajo sërisht qetësi? 

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione