HAKMARRJE – EPISODI 10

Serial: 13.04.2017

Derin mbërrin sëbashku me Emren në mbledhjen e fondacionit të organizuar nga Shahika.

Shahika ndihet keq teksa i sheh bashkë. Me ardhjen e Leilës në mbledhje, ajo do të marrë një goditje të dytë.

Selen ja del me sukses në planin e saj.

Emre do të dëgjojë telefonatën mes Haldun dhe Lelilës. Si do të jetë përballja mes tyre?

I dëshpëruar, Emre do të gjejë qetësi vetëm pranë Derin.

Kamera e instaluar në statujën e vogël do të mbërrijë si dhuratë në shtëpinë e Lelilës. Çfarë do të shihet përmes saj?

Në një fotografi të vjetër, Lelia do të zbulojë një fytyrë familjare. E kujt është ajo?

Në 18 vjetorin e krijimit të fondacionit Arsoi jo gjithçka shkon sipas planifikimit.

Adem është në shtëpinë e Lelilës. Çfarë do të bëjë ai? Hakan shkon në vendngjarje dhe mëson gjithçka ka ndodhur.

Përse Derin dhe Emre ndodhen në komisariat?

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione