HAKMARRJE – EPISODI 12

Serial: 17.04.2017

Hakan është i tërbuar me Jamur lidhur me pamjet që ajo i ka dërguar Haldunit.

Adem gjendet në shtëpinë e familjes Arsoi. Çfarë kërkon ai nga Shahika?

Emre debaton me prindërit e tij lidhur me punën e re.

Pas kërkesës së Hakan, Jamur është në zyrën e Haldun. Çfarë kërkon ajo aty?

Adem pret Hakan në shtëpinë e tij dhe e kërcënon me armë. Në momentin e fundit do të vijë edhe Jamur. Kush do të dalë i fituar?

Selen shkon në punën e Emres. Cili është plani i saj i rradhës?

Ryzgar lë punën në duart e Emresë dhe niset për diku.

Barësh ndihet keq kur kupton që e ka të pamundur të paguajë faturën. Çfarë do të bëjë ai?

Emre fillon të ndjejë efektet e ilaçit. Selen gjendet pranë tij. A do të rezultojë i suksesshëm plani i saj?

Ryzgar do të gjejë Emren në krevatin e tij duke u ndjerë edhe më keq me situatën e tij.

Haldun nxjerr Adem nga komisariati. Ky i fundit për të fituar besim ndaj Shahikës, do t’i vihet Jamurit pas.

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • HAKMARRJE – EPISODI 11

  Hakan i tregon Derin videot e xhiruara në apartamentin e Leilës. Lelia është shtruar në spital. Si është gjendja e saj? Ndërsa policia dyshon në një tentativë vetëvrasjeje, Haldun...
 • HAKMARRJE – EPISODI 10

  Derin mbërrin sëbashku me Emren në mbledhjen e fondacionit të organizuar nga Shahika. Shahika ndihet keq teksa i sheh bashkë. Me ardhjen e Leilës në mbledhje, ajo do të...
 • HAKMARRJE – EPISODI 9

  Haldun vendos më në fund të kthehet në shtëpi. A do të mundet Shahika të zbulojë se këto ditë të munguara ai ka qënë me Lelilën? Xhemre ende i...
 • HAKMARRJE – EPISODI 8

  Sekrete të mëdha do të shfaqen në mbrëmjen e fondacionit të jetimëve nga familja Arsoi. Xhemre lëndohet tejmase nga fjalët e thënë nga mamaja e saj. Ku do të...