HAKMARRJE – EPISODI 16

Serial: 24.04.2017

Lejla sheh foton e modifikuar dhe është konfuze.

Vdekja e Adem shton dyshimet e Shahikës ndaj Jamurit. Duke mësuar mbi të shkuarën e Jamur në qendrën e rehabilitimit, i kërkon edhe një herë djalit të saj të reflektojë.

Hakan është i tërbuar me gënjeshtrat e Jamurit. Si do të jetë përballja mes tyre?

Jamur ka bërë gati për mikeshën e saj një biletë avioni për në Paris.

Xhemre troditet kur mëson se prindërit e saj nuk janë më bashkë dhe vendos të qëndrjë me Barësh.

Hakan gjen Selen poshtë shtëpisë së tij të mbytur në lot. Cili është plani i saj?

Për se do të flasin Emre dhe Jamur?

Policia hetimore merr në pyetje Jamurin e më pas Emrenë. Çfarë do të bëjë ky i fundit kur të mësojë se mamaja e tij ka akuzuar Jamurin?

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*