HAKMARRJE – EPISODI 24

Serial: 04.05.2017

Mikesha e Jamurit pranon të takojë Seçkin. Falë Hakan, ajo do të udhëzohet nga Jamur për çdo gjë që do të thotë.

Cili është përfundimi të cilin Seçik do t’i përcjellë Shahikës?

Ashtu sikurse kishte premtuar, Shahika promovon kujtimet e tij përmes një inteviste në shtëpinë e saj.

Në cilat telashe do të përfshihet Xhemre dhe Barësh?

Teksa Hakan merr Seçik për të kaluar një mbrëmje sëbashku, Jamur futet e pashqetësuar në shtëpinë e autorit. Çfarë do të bëjë ajo?

Emre ndihet gjithnjë e më i lumtur pranë Jamruit dhe duket se është gati ta çojë marrëdhënien e tyre një hap përpara.

Teksa sheh kasetat e intervistave të babait të saj, Jamur do të tronditet nga një e vërtetë që do të zbulojë.

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*