HAKMARRJE – EPISODI 27

Serial: 09.05.2017

Ftesa e fejesës mes Jamurit dhe Emres është gati.

Shahika duket se ende nuk është dorëzuar. Ajo do të luajë kartën e fundit, duke thërritur vjerrin e saj, Sheref.

Hakan dhe Barësh përpiqen të qëndrojnë sa më pranë Ryzgarit i cili është i dëshpëruar.

Jamur është e vendosur t’i tregojë Xhemresë se kush është babai i saj i vërtetë.

Ryzgar do të gjejë një nga kasetat e rrëfimit të Adil.

Jamur i kërkon Hakanit që të mos lejojë Ryzgarin që të mësojë më shumë.

Përse të gjithë pjestarët e familjes durhen nga Sheref?

Një pako ka ardhur në familjen Arsoi për Xhemrenë.

I vetmi person që mund të marrë kasetën është mikesha e Jamurit.

Duke dashur të mbrojë Ryzgar, Jamur vjen me vonesë në takimin me gjyshin e Emres. Si do të shkojë mbrëmja?

Jamur vendos të mos lëndojë Xhemrenë dhe merr pakon e rrëfimit nga dhoma e saj.

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*