HAKMARRJE – EPISODI 28

Serial: 10.05.2017

Hakan është i gëzuar që Jamur kthehu pas pakon me kasetën e rrëfimit.

Teksa Derin sheh Ryzgar, kupton dashurinë e madhe që ndjen ndaj tij dhe del tërësisht jashtë kontrollit të Jamurit.

Ryzgar kupton përfundimisht se largimi i Derin ka të bëjë me familjen Arsoi.

Shahika ja del të rekuperojë marrëdhënien me vajzën e saj.

Një artikull në gazetë, do të trondisë familjen Arsoi. Çfarë është shkruar në të?

Ryzgar tronditet nga ajo që sheh në kasetë. Çfarë do të bëjë ai?

Asgjë nuk shkon sipas planeve.

Derin shkon te Ryzgar, por dikush do të rrëmbejë atë.

Shahika përpiqet që të mbajë familjen e saj, por sekretet fillojnë të zbulohen një e nga një.

Në mbyllje të mbërmjes, Jamur tronditet teksa kutia e saj e hakmarrjes është zhdukur. Në duart e kujt është ajo?

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*