HAKMARRJE – EPISODI 29

Serial: 11.05.2017


Derin është e frikësuar. Ku gjendet ajo?

Emre nuk i përgjigjet telefonatave që i vijnë në telefon.

Ai përpiqet të qëndrojë larg familjes së tij dhe kompanisë, por sidomos mamasë së tij.

Teksa përgatitjet për fejesën vazhdojnë, Jamur dhe Hakan do të tronditen kur mësojnë se kush fshihet pas rrëmbimit të Derinit dhe zhdukjes së kutisë së hakmarrjes.

Jeta e Xhemresë u kthye me kokë poshtë brenda një nate dhe i vetmi ngushëllim i saj është pija. Kujt do ti telefonojë Barësh?

Derin është tejet e mërzitur me gjithçka mëson dhe ndihet e lënduar nga Jamur. Anën e kujt do të mbajë ajo?

Hakan dhe Jamur përpiqen që të rregullojnë situatën, por duket se është vonë.

 

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*