HAKMARRJE – EPISODI 32

Serial: 18.05.2017

Barësh tronditet teksa sheh rrobat me gjak të vëllait të tij duke shtuar kështu dyshimet e tij. Çfarë do të ndodhë në përballjen e dytë mes tyre?

Shahikës i kujtohet Adil nga vajza e saj.

Hakan konfirmon nga Barësh se Ryzgar ka patur rol në vrasjen e Selen dhe ndan lajmin e hidhur me Jamur.

Emre vazhdon të kujtojë fragmente nga vrasja në pyll.

Cili do të jetë propozimi që Hakan do t’i bëjë Ryzgar?

I shqetësuar dhe i mbytur në dyshime, Emre është i gatshëm të rrezikojë gjithçka për të marrë përgjigje. Çfarë do të gjejë ai në shtëpinë e Jamur?

Ndërsa të tërë janë të shqetësuar për situatën e Emresë, Jamur përpiqet ti qëndrojë pranë Xhemresë.

Cili është dënimi që pret Emrenë? Jamur kupton se hakmarrja ka një çmim të hidhur.

Çfarë ka ndodhur realisht në mbrëmjen e fejesës?

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*