HAKMARRJE – EPISODI 33

Serial: 19.05.2017


Si është gjendja me të cilën përballet Emre në qeli? Jamur shkon për ta takuar.

Shahika përpiqet në të gjitha mënyrat që të nxjerrë Emrenë nga burgu, por duket e pamundur.

Shpresa e saj e vetme është Xhemre, përmes së cilës do të realizohet skica e personit që pa në pyll. Sa ngjashmëri do të ketë skica e përfunduar me Ryzgarin?

Me qëllim mbrojtjen e vëllait të tij, Barësh përpiqet të bindë Xhemrenë se pijet dhe ilaçet e kanë bërë konfuze dhe se atë natë nuk ishte askush tjetër. A do të mundet ajo të heqë dyshimet e saj?

Jamur propozon që të kërkohet ndihma e Seçkin për të marrë një përshtypje pozitive në publik.

Ndërsa Shahika më në fund pranon, një tjetër lajm troditës do të vijë nga Emre.

Hakan vazhdon përpjeket që të bindë Ryzgar të largohet nga qyteti. A do tja dalë ai mbanë?

 

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*