HAKMARRJE – EPISODI 34

Serial: 22.05.2017


Si është gjendja e Emresë? Seçkin pranon të shkruajë ngjarjet që të favorizojnë Emrenë.

Me skicën në dorë, ai do të përballet me Ryzgar. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Me qëllim mbrojtjen e vëllait të tij, Barësh i thotë Seçkin se Xhemre ishte e pirë dhe e droguar atë mbrëmje. Dëshmia e Xhemresë bëhet e paqartë.

A do të mundet Shahika të sjellë Emrenë në shtëpi menjëherë pas daljes nga spitali?

Ryzgar përpiqet të larghet, por kapet në moment të fundit nga policia. Çfarë do të thotë ai gjatë marrjes në pyetje?

Jamur gjen veten mes dy zjarreve. A do të mundet ajo ti shpëtojë të dy?

Seçkin kërcënohet me mesazhe. Cili do të jetë rrëfimi që do të shkruajë ai?

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*