HAKMARRJE – EPISODI 66

Serial: 11.07.2017

Barësh dhe Xhemre janë vënë në kërkim të një apartamenti.

Teksa Jamur flet me Hakan lidhur me lëvizjen e rradhës, Derin vëzhgon nga jashtë. Çfarë do të zbulojë ajo?

Emre kërkon të takojë Aliun. Cili është shqetësimi i tij?

Derin dhe Ryzgar tronditen kur nuk gjejnë foshnjën e tyre. Cili është kurthi i përgatitur për ta?

E gatshme për gjithçka vetëm për të mbrojtur familjen e saj, Derin do të ndërmarrë një lëvizje që mund ti kushtojë shtrenjtë.

Emre shpreh ndjenjat e tij dhe kërkon një përgjigje të pastër nga Jamur. Çfarë do t’i thotë ajo?

Loja e rrezikshme e Jamurit, mund të përfundojë në një tragjedi të vërtetë.

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione