HAKMARRJE – EPISODI 67

Serial: 12.07.2017

Ali dërgon me urgjencë Jamur në spital. Si është gjendja e saj shëndetësore?

Rastësia bën që Emre dhe Shahika të shohin Aliun si shoferin e makinës së Jamurit. Si do të reagojë Aliu kur t’i shohë ata përballë?

Nurdan përpiqet të kthejë ngjarjet e fundit në favor të saj.

Hakan i kërkon Aliut që të largohet nga spitali. A do tja dalë ai mbanë?

Derin mendon gjithçka ka bërë pa dijeninë e Jamurit dhe gjendet në vështirësi.

Kush do të jetë pranë Jamurit, kur kjo e fundit të hapë sytë?

Familja Arsoi mirëpret Jamurin në shtëpinë e saj. Cili është plani i Jamurit?

A do të mundet Aliu të qëndrojë larg?

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione