HAKMARRJE – EPISODI 68

Serial: 13.07.2017

Aliu takon Jamurin në shtëpinë Arsoi.

A do të mundet Asllë të kuptojë afrimitetin mes tyre?

Një video kërcënuese për jetën e së motrës, vë në vështirësi Aliun. Ndihmën e kujt do të kërkojë ai?

Dixhle trondiet nga ajo që i vjen në celularin e saj. Çfarë ka në të dhe kush është dërguesi?

Në mënyrë të rastësishme, Xhemre mëson se pas urdhërave të Tahsin qëndron Emre. Si do të reagojë ajo?

Ndërsa Ali gjen si zgjidhje të vetme vrasjen e Shahikës për të shpëtuar të motrën, Jamuri ka nevojë për këtë të fundit si dëshmitare në gjyqin e babait. Cili nga të dy do marrë atë që kërkon?

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione